Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Vycházejí letní noviny Kladského pomezí

Datum publikace: 09. 06. 2021

Noviny čtenářům z řad turistů a návštěvníků našeho regionu nabídnou inspiraci, kam se vydat za zážitky, poznáním či za kulturou. Nechybí ani tipy na aktivní dovolenou, mnoho zajímavostí a novinek.

Hlavním tématem novin jsou zážitky a tradice, protože celé léto se v Kladském pomezí ponese v duchu Festivalu zážitků. Na devíti místech české i polské strany budou představena zaniklá i stále živá řemesla, tradice i místní pokrmy a jejich výroba. Zážitkové aktivity se budou konat každý prázdninový den, a to zcela zdarma. 

Čtenáři se dozvědí i mnoho zajímavostí a novinek, na které se v letošní sezóně mohou těšit. Nechybí ani tradiční rubrika s tipy na místa, která mají otevřeno i v pondělí, a také rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát nám jej poskytla paní Nora Dolanská, zkušená manažerka v oblasti cestovního ruchu, která pro Kladské pomezí zpracovala novou marketingovou strategii na období 2021-2025.

Noviny si již nyní můžete vyzvednout na pultech informačních center Kladského pomezí, elektronickou verzi si můžete přečíst na našich webových stránkách.

PŘEČÍST ONLINE

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení