Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Mýdla Amálka v Toulavé kameře

Datum publikace: 15. 02. 2021

V neděli 14. února 2021 jste mohli prostřednictvím pořadu České televize Toulavá kamera nahlédnout do dílny Martiny a Radka Venclákových z Náchoda, jejichž voňavé výrobky značky Mýdla Amálka se pyšní certifikátem Regionální produkt Kladského pomezí.

Manželé Venclákovi se věnují ruční výrobě originálních barevných mýdel již od roku 2011. Základem pro jejich výrobu je glycerinová mýdlová hmota z velmi kvalitních ingrediencí. Mýdla Amálka jsou snadno rozpoznatelná, mají totiž typický dvoubarevný design s bílým reliéfem na barevném podkladu. V široké nabídce najdete mnoho různých tvarů i vůní, ze kterých si vybere opravdu každý. Zákazníci si velmi oblíbili i voňavé mýdlové knoflíky do šatníku, které jsou baleny v praktickém organzovém sáčku a krabičce s roztomilým motivem. V roce 2017 Mýdla Amálka rozšířila svůj sortiment o koupelové soli s vysokým obsahem hořčíku, který blahodárně působí proti stresu, bolestem hlavy a uvolňuje svalové napětí. Pokud jste reportáž Toulavé kamery neviděli a rádi byste se dozvěděli, jak proces výroby mýdel probíhá, pusťte si ji ZDE

Výrobky můžete zakoupit v dárkových obchodech v našem regionu, v informačních centrech, na různých akcích či na e-shopu www.mydla-amalka.cz.

Foto: Mýdla Amálka



ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení