Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Vychází zimní turistické noviny Kladského pomezí

Datum publikace: 10. 10. 2018

Osmičková výročí se nevyhnula ani novému vydání turistických novin Kladského pomezí. Uvnitř čísla se dočtete také o nových atraktivitách našeho kraje, regionálních publikacích, osobnostech a nechybí, ani tradiční tipy kam na výlet.

Letos si redaktoři se zimními novinami Kladského pomezí opravdu pospíšili. V našem regionu si totiž připomínáme několik osmičkových výročí a proběhnou taktéž akce s nimi spojené. Polická radnice již 300 let zdobí náměstí, Spící lev střeží místo krvavé bitvy u České Skalice 150 let a Jiráskovo divadlo v Hronově nabízí 90. sezónu svým divákům kulturní a společenské zážitky.

Podzimní čas sice svádí k ohlédnutí, ale zimní noviny informují také o novinkách. Nově vzniklá naučná stezka Obůrka Klopotov je celoročně přístupná a na rodinu s dětmi tam čeká jelen Matěj s mnoha dalšími zvířátky. Zámek Adršpach nabízí únikovou hru na motivy pohádky Třetí princ. Zimní vydání také přináší inspiraci pro běžkařské výlety i tipy na dárky v podobě regionálních publikací o Josefu Škvoreckém, legionářích a výpravných knih o historii měst (Náchod včera a dnes III., Starostové města Česká Skalice od roku 1850).

Noviny jsou k dostání zdarma v informačních centrech Kladského pomezí a budou distribuovány na veletrzích cestovního ruchu. V elektronické podobě si je lze přečíst na webu Kladského pomezí.

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení