Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

Benefiční koncert - Police symphony orchestra zahraje pro NF Hospital Broumov v Adršpachu

Datum publikace: 15. 08. 2017

Nejen skalní fanoušci PSO, zbystřete!  

Naše nová koncertní sezóna je na spadnutí a další benefiční večer s názvem „Když i skály naslouchají…“ je tu! Pátek 8. září se ponese ve znamení skalní atmosféry Havraního města na úpatí  Adršpachu. Večer ozdobí nejen Kühnův smíšený sbor, ale i další hosté a sólisté. Jak víte, tak každý ročník benefičních večerů je speciální nejen místem konání, ale i myšlenkou celé akce. Tedy i letos Vám koncertně naladěné PSO sdělí, co má na srdci - nejen hudbou, ale i slovy Jana Sklenáře, herce a zpěváka, který večerem provede. Tak přijďte, zaposlouchejte se a zastavte se ve shonu každodenního života. Začínáme v 19:30 hodin.

Nechce se Vám čekat až do pátečního večera 8. září? Vezměte rodinu a piknikový koš, přibalte si deky nebo židličky,  a udělejte si příjemný skalní den  v Dolním Adršpachu. V případě, že hledáte, co neznáte, tak vězte, že Seznam.cz bude Váš kamarád. Zcela správně totiž udává polohu louky Havraního města, kde se budou dít velké věci pro dobro věci. Výtěžek z celé letošní akce umožní Nadačnímu Fondu Hospital Broumov zakoupit rehabilitační přístroje Motodlaha, které pacienty procvičí přímo na lůžku - tedy rychleji jim umožní návrat do každodenního pohybu. Na facebooku a webu je umístěna ilustrovaná mapa s návodem kudy kam, kde parkovat, kde se občerstvit a kde se vyvenčit. Zajištěna pro Vás bude i doprava z akce, takže neváhejte a naplánujte si krásný den ve skalách! S pomyslným potleskem v dlaních také srdečně děkujeme všem partnerům Adršpašského večera, jichž celý dlouhý seznam najdete na našem webu a Facebooku. 

Nebojte se, že by benefiční večer byl jediným již naplánovaným koncertem! Hned 21. října se v Náchodské hale na Hamrech uskuteční Koncert s novými nástroji, které jsme si od Vás, našich fanoušků, vysloužili loni díky kampani “Potřebujeme nové nástroje” na portálu  hithit.cz. Někoho Vánoce teprve čekají, ale orchestr si je užil v srpnu, kdy dorazil velký buben, dva tympány, marimba, stojánky, perkuse … a my Vám na to všechno 21. října za odměnu zahrajeme!  

Za PSO

Petra Šotolová, flétnistka  

Úvodní foto: Aneta Chládková


Foto: Jan Bartoš Foto: Jan Bartoš Foto: Aneta Chládková Foto: Jan Bartoš Foto: Aneta Chládková

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení