Chvilku strpenínačítám obsah

Kladské pomezí dětem, turistická oblast
Filtrování podle
Aktuality

KULTURNÍ LÉTO V MALÝCH LÁZNÍCH

Datum konání: - (Náchod)

Město Náchod a Městské informační centrum Malé lázně vás zvou na bohatý letní kulturní program pro dospělé i děti v oblíbených Malých lázních v Bělovsi.

Zahajovací akcí Kulturního léta bude červnový Lázeňský jarmark s pestrou nabídkou sortimentu od lokálních tvůrců, umělců a řemeslníků. Pro děti je připravena jízda na koních, dílničky a kuličková dráha.

Ve venkovních prostorech bude po celé prázdniny k vidění výstava fotografií Jindřicha Klabačky s názvem Náchodsko z nadhledu. Uvnitř infocentra v prvním patře Vily Komenský se můžete těšit na výstavu obrazů Kateřiny Šotolové s názvem Jedna radost za druhou.

V zahradě Vily Komenský se uskuteční pět koncertů zajímavých umělců z našeho regionu. Sérii zahájí vystoupení Adély Uždilové, kterou na klávesy doprovodí Marián Linhart, následovat bude koncert Smyčcového kvarteta Novoměstské filharmonie, šansony zazní v podání uskupení Musette Motion, v rytmu jazzu a swingu se ponese koncert kapely Swing Sextet. Začátkem září vše završí vystoupení Kostelecké cimbálové muziky spojené s dalším tradičním Lázeňským jarmarkem.

Na své si přijdou i děti. Naplánovány jsou pro ně dva dětské dny plné zábavy.

Vstup na všechny akce je ZDARMA.

ZPĚT NA AKTUALITY

Kontakty

Kladské pomezí, o.p.s.
Karlovo náměstí 179
547 01 Náchod

tel./fax: +420 602 190 198
e-mail: info@kladskepomezi.cz
www.kladskepomezi.cz

Sat

Ke stažení